Velgørenhed

LØB FOR EN HJERTESAG

LØB FOR EN HJERTESAG 2019 er vol. 4 i rækken af Danmarks første trail-velgørenhedsløb, organiseret til fordel for Børnehjertefonden.

Da løbet arrangeres af 100% frivillige fra foreningen Bearded Villains Denmark går det indsamlede beløb ubeskåret til Børnehjertefonden.

Selve løbet foregår i Hareskoven 20 minutter nord for Rådhuspladsen i Kbh. i naturskønne områder.

Første år viste at LØB FOR EN HJERTESAG virkelig henvender sig til en bred vifte af deltagerer.
Ruten på 3 km. var en god oplevelse for alle. Lige fra børnefamilien til atleten og den smukke rute fungerede både som en seværdighed og en sej udfordring for deltagerne. Alligevel var flere deltagere oppe at snuse til en halvmarathon da de tilbagelagde 7 runder på de to timer man har til rådighed.

Vi glæder os til at se om nogen kommer op på de 8 runder i 2019.

Så sæt kryds i din, familiens og vennernes kalender allerede nu og kom med ud og få en fantastisk hyggelig oplevelse samtidig med at du gør en ekstraordinær indsats, i hjertets tegn. ♥

HJERNEBARNET

Foreningen HJERNEBARNET modtager ikke nogen form for offentlig støtte. Deres store udfordringer er, dels at rejse midler til foreningens arbejde, og dels at sprede budskabet om muligheden om hjemmetræning, da der ikke er ret mange der kender til det.

Vi, Bearded Villains Danmark, vil rigtig gerne skabe fokus, rejse midler og sprede budskabet om muligheden for hjemmetræning som denne lille, 100% frivillige men STÆRKE forening, HJERNEBARNET gør.

En af måderne, man kan hjælpe, er ved at donere direkte på HJERNEBARNETs hjemmeside https://www.hjernebarnet.dk/eller på Beardedvillains danmarks Facebook side